Onze coaches

Hans Vandenberghe - Bewustzijnscoach

Hans's website

Hi, ik ben Hans!

Ik ben een ervaren en gecertifieerde bewustzijnscoach. Mijn passie is professionals, zaakvoerders, zelfstandigen en andere ambitieuze mensen van over de hele wereld coachen. In mijn coachingsessies creëer ik een veilige plek voor mijn cliënten om ze nieuwe mogelijkheden te laten ontdekken die hen toelaten te transformeren in wie ze kiezen te zijn.
Ik behaalde mijn ACTP-gecertifieerd coachingsdiploma bij Creative Consciousness in Nederland in 2018. Ondertussen heb ik meer dan 250 uren betaalde coachingservaring. Na het afleggen van nog een examen, kende de International Coaching Federation (ICF) mij de accreditatie toe van Associate Certified Coach (ACC).
Naast mijn voortdurende training in persoonlijke ontwikkeling, coachingtraining en mentorcoaching, assisteer ik ook jaarlijks in verschillende persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s van Creative Consciousness. Ik heb een masterdiploma in organisatiepsychologie en journalistiek van de Universiteit Gent. Ik ben een ondernemer en oprichter van thinkTeams en The Beach House in Gent.
Ik woon in Gent met mijn partner, twee tieners en een peuter. Ik geniet van surfen, hardlopen, Freeletics, mijn gezinsleven, chocolade, vroege ochtenden, Portugal, flat white koffie, luisteren naar audioboeken en het leven vieren met vrienden.

Boek een gratis coachingsessie met Hans

Karen Liekens - PNI Therapeut en systeemcoach

Karen's website

Hey, ik ben Karen :).

Mijn specialisatie richt zich op de PNI: PyschoNeuroImmunologie. Wat een woord. Kort samengevat: in de PNI staat kennis centraal. In mijn sessies leg ik jou haarfijn uit hoe jouw lichaam werkt en waarom het signalen en symptomen vertoont zoals het dat nu doet. Door deze kennis en het begrip krijg je rust maar vooral de controle, want als je weet hoe iets werkt en hoe iets ontstaat, weet je ook beter hoe je er impact op kan hebben om het tij weer te keren. Ik sta dus in voor jouw transformatie naar meer energie en een gezonder, fitter leven, en dit doen we door middel van deep learning, challenges, opstellingen, visualisaties, meditaties, voedings- en lifestyle changes, en waar nodig ook supplementen ter ondersteuning.
Oh ja; ik ben ook de bezieler van ‘Het Metaproject’!

Leer Karen en jezelf wat beter kennen via deze gratis cursus

4

Ruimtes

2

Klanten

35

Kopjes koffie

Traject met Hans en Karen - Best of Both Worlds

Ga pijlsnel vooruit in het helder krijgen en bereiken van jouw doelen door een combinatie van twee grondige PNI sessies bij Karen en een coachingtraject bij gerectificeerd bewustzijnscoach Hans Vandenberghe. In dit traject krijg je in totaal 8 sessies.

De PNI-intake geeft je een helder beeld van jouw lichaam, emoties, gedachten, en brengt rust via kennis. Met de juiste interventies, deep learning, meditaties en supplementen zorgen we voor een dominant brein en een fit lichaam. Klaar om daarna te gaan verdiepen via coaching.

Twee therapiesessies met Karen:

  • PNI intake
  • Tijdlijn
  • Blootleggen van patronen, obstakels en resistenties
  • Interventieplan met opdrachten, challenges en visualisaties
  • Voedingsadvies en supplementen

Vanuit deze stevige basis neemt Hans het over om jou bewuster in je leven te laten staan en met volle energie in actie te zijn van het realiseren van jouw doelen.

Zes coachingsessies met Hans:

  • Pure coaching op bewustzijnsniveau
  • Inspirerende doelen opstellen
  • Vetrekken van je oneindige kracht
  • Bewustzijn en zelfinzicht creëren
  • Nieuwe mogelijkheden zien en in actie komen

Ik kies voluit voor dit uniek traject

Ben jij op zoek naar ondersteuning om een bewuster leven te gaan leiden in lijn met wie jij écht bent? Laat hier je gegevens achter en we contacteren je gauw voor een intakegesprek.