De perfecte plek voor jouw intensieve coachingstraject

De locatie: in het historische hart van Gent

The Beach House is een uniek plek in de mooiste buurt van het centrum van Gent. De Leie, de Coupure en het vele groen biedt alle zuurstof nét buiten de stadsdrukte. En als je even verder stapt, sta je in het historische centrum. Met een ruim aanbod van zalige lunchplekken, bars, terrasjes en diverse restaurants.

Het unieke huis heeft de allures van een villa aan het strand en ligt in een verkeersvrij en privaat eilandje nét om de hoek van de stadsdrukte. Je vindt er rust en ruimte. Twee grote parkeerplaatsen zijn vlakbij, net zoals de haltes van de belangrijkste tramlijnen. De fiets kan je natuurlijk gewoon voor de deur parkeren. 

Grote & kleine ruimtes

In The Beach House vind je mooi ruimtes die je kan invullen zoals je dat zelf wil. Je kan de grote tafel gebruiken in de Living Room beneden, een opstelling met stoelen of yogakussens in de Yogazaal en de Coaching Space als breakout room.

We voorzien flipcharts in elke ruimte. Een beamer kan je gebruiken voor je plenaire sessies en koffie en thee zijn ter beschikking in de keuken. Jouw deelnemers zullen verrast zijn door de rust en ruimte die The Beach House uitstraalt.

Bekijk hier foto's van de andere ruimtes

4

Ruimtes

2

Klanten

35

Kopjes koffie

Boek een plek voor jouw workshop

Heb jij in augustus of oktober een meerdaagse workshop of groepstraject gepland? En wil je jouw deelnemers een unieke ervaring bieden? Boek dan The Beach House! Je kan het ganse huis huren voor minimaal 3 dagen. Indien je als host ook wil overnachten kan dit zeker besproken worden.

We horen van alle kanten dat er interesse is, dus wacht bij interesse best niet te lang. Stuur een mailtje naar [email protected] en wij bezorgen jou en jouw deelnemers een ervaring die jullie niet snel zullen vergeten.

Ik boek deze special!

Ben jij op zoek naar een plek waar je jouw meerdaagse groepstraject kan hosten mét eventueel overnachting voor jou als host?

Contacteer ons!

Er zijn nog enkele opties open voor de maand augustus en oktober.