Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Beach House 2.0: een plek van en voor bewuste coaches – Welkom!

juni 5, 2022 @ 10:00 am - 12:00 pm

Ben jij professioneel actief als coach en heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Zoals contact met peers om te sparren en vragen te stellen over bepaalde casussen? Een community van collega-coaches waar je elkaar kan inspireren en leuke dingen doen? De ruimte om aan jezelf als coach te werken en zo bewuster in het (professionele) leven te staan? Of heb je wel al voldoende skills en kennis rond coachen en een goede kring van collega’s, maar ontbreekt het jou aan een mooie praktische ruimte om jouw sessies of meetings in te organiseren?

We have your back

Als coaches zitten wij namelijk middenin het netwerk van veel coachende collega’s in en rond Gent. We horen bepaalde zaken vaak terugkomen en zijn ons bewust dat er een bepaald hiaat moet gedicht worden. We horen het van veel coaches dat ze verlangen naar meer verbinding met collega-coaches. Om van elkaar te kunnen leren, over bepaalde casussen maar ook over het draaien van een business, marketing, zelfs sales. Je hebt als coach soms het gevoel dat je er alleen voor staat en het is vaak een moeilijke zoektocht naar klanten en verbinding. En dat niet alleen: veel coaches werken van thuis uit, wat ook niet altijd evident is.

Daar willen wij met The Beach House 2.0 een antwoord op bieden. The Beach House wordt een groepspraktijk van gekwalificeerde coaches die samen een bepaalde missie en feel uitdragen. En The Beach House wordt ook een community voor coaches. We staan in voor de persoonlijke ontwikkeling van elk lid via het nieuwe ‘Bewuste Coach Programma’. Wie als coach naast al dit lekkers daarenboven een plek zoekt om te coachen, kan ook daarvoor in The Beach House terecht. Hiervoor starten we binnenkort een selectieprocedure, de plaatsen zijn immers beperkt. Je zal op deze manier ook extra visibility krijgen via onze kanalen (nieuwsbrief, socials,..) om zo klanten te kunnen aantrekken.

 

Zondag 5/6 van 10u-12u: Koffie & ontbijtkoeken voorstelling The Beach House 2.0: wees er als eerste bij! (Personal invite only)

Om de inhoud van dit nieuwe ‘Bewuste Coach’- concept aan jullie voor te stellen organiseren we dus een pitch-moment op zondag 5 juni (Pinksteren) van 10u tot 12u in -je raadt het al- The Beach House Ghent! 🙂

We nodigen jou dus uit om als eerste het nieuwe concept te leren kennen en kans te maken om deel te worden van onze community (Buddy) of als resident-coach en huur van de ruimtes (Badass). We zorgen voor een ontbijt met koffie en bijhorende koeken nomnom.

 

 

 

 

Voel je het al kriebelen?

Bevestig dan zeker jouw aanwezigheid op dit event via [email protected].

PS: Ben jij coach maar kan je op dit event er niet bij zijn? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link en blijf dan op de hoogte.

 

Tot dan?

Coachende groeten
Hans & Karen

Gegevens

Datum:
juni 5, 2022
Tijd:
10:00 am - 12:00 pm
Site:
www.thebeachhouseghent.com

Organisatoren

The Beach House Ghent
Hans Vandenberghe

Locatie

The Beach House Ghent